Известие

Collapse
No announcement yet.

Кражби на Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Така е.Имах един приятел, който беше в Щатите и с това се занимаваше заедно с едни тамошни джамбази.Крадат колите или се разбират със собственика да се направи застрахователна измама и ги закопат из разни кърове....
    156 1.8 TS '98

Comment

Ako ще крадат, да я крадат цялата.
      Наркоманите прости ми откраднаха касетофона без панела. Гадно но това е положението

Comment

некой хора нещо??? като ми я откраднат ще си купа нова бърза, по-убава??? Ми нея ще ти я откраднат много по-бързо и убаво бе!!! И кво ще живеете като нормални хола седмица на година...

Comment

Открадната Алфа Ромео 156 sportwagon 1.8 16V 09.2001

Открадната Алфа Ромео 156 sportwagon 1.8 16V 09.2001.
          Цвят: светло сив металик!
          ДКН:СА 0728 ММ

Откраднат Фиат Пунто 1.2 2002
          Цвят: Бял
          ДКН: СА 6315 КТ
          Колите са Отдадени под наем и не са върнати!
          Last edited by milodada; d.m.y г., 03:23.

Comment

В момента за последните 50дни в раиона на Красна поляна,Западен парк,Разсадника са изчезнали точно "6" бройки
            От къде е тази информация? Ако не е от официалния бюлетин на МВР, значи е слух пуснат от застрахователните компании, които виждат, кои модели коли са на мода и плашат "гаргите", за да накарат хората да ги застраховат. Воината е психологическа. Моята е застраховах, поради опасения жената да не я фрасне някъде или някой джигит да не я натресе. От кражби не се страхувам.

Comment

Колега, като репликираш някой първо погледни от коя дата е поста.
              Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
              Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
              Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
              Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Абе крадът си те най-добре, или ако не успеят да я откраднат правят големи поразии. На 09.01. 2010г. бях на изпит в Нов български(София) и си бях оставил колата на ул. Народно Хоро (май беше). След като излязох от изпита и отидох да си взема колата видях, че и двете ми ключалки са разбити и са ми изподрани вратите, но не бяха успяли да влязат вътре. Не бях само аз пострадал за деня. След това като ходих в полицията за удостоверение и се видях с едно момче на което са му разбили стъклото на колата и са му отмъкнали доста неща от вътре.
                Според мен в която и застрахователна компания да си застраховаме колите винаги ще има такива случки.
                Поздрави.
                Alfa 156 1,6 TS ex
                Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
                Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Първоначално публикувано от JACCOMO Покажи съобщение
                  Поради факта че по пазарите започнаха да плъзват алфи 156 по 5-6 бона абсолютни боклуци,започнаха и сеелските бекове да си мислят че с празните джобове ще потдържа алфа!Поради тази причина нараства търсенето на авточасти втора употреба,по пазри като симеон и автоморги.За съжаление тези магазинчета се пълнят от автоджамбазите.В момента за последните 50дни в раиона на Красна поляна,Западен парк,Разсадника са изчезнали точно "6" бройки!Вече ме е страх и колата да си оставям пред блока,еби му майката!Тва сичко е заради Амнистираните ни наркоман4ета и престъпничета, и селянчетата които са стиснали 6 бона и като си е навил 4е трее 156-ца да е и край,няма друга кола за него!Точно заради тях изчезват коли,защото днес като писнат 10 човека за носачи и 10 за дебитомери и 10 за турбини (защото на евтините тарджела сичко е за подмяна!) и ето ти го господин циганина от Цар симеон си пуска 20 поръчки и утре 3 коли ги няма! ДАНО САМО СУТРИН ДА СИ ВИЖДАМЕ КОЛИТЕ ПРЕЗ ПРОЗРЦИТЕ КАТо СТАНЕМЕ!!!!! Че като ги знам и застрахователите какви са путки сичките!!!!!!
                  колко се крадат алфи незнам ама ти си най-големия гражданин сигурно и никой няма право да си купи алфа нали

Comment

Working...
                  X